skip to Main Content

Publieksactiviteiten

Publieksavonden

Elke eerste en derde vrijdagavond van de maand, met uitzondering van feest- en gedenkdagen. Vanwege het coronavirus is het reserveren van plaatsen verplicht. Voorts werken we op elke publieksavond met twee tijdvakken van één uur. Gedurende elk tijdvak kunnen we maximaal 15 bezoekers ontvangen. Klik hier om de agenda te bekijken en plaatsen te reserveren.

Iedere publieksavond staan presentaties in het auditorium op het programma. Die zijn geschikt voor alle leeftijden. Voorts is er altijd een rondleiding door de sterrenwacht. Als het niet bewolkt is, kunt u door de grote telescoop kijken naar sterren, planeten en de Maan (als die boven de horizon staat) en wordt u op het dakterras wegwijs gemaakt aan de sterrenhemel.

Tarieven publieksavonden

  Voor alle leeftijden: € 5,– p.p.
  Bij aankomst graag betalen door (contactloos) pinnen.

  Overige publieksactiviteiten

  Sterrenwacht Halley doet mee aan jaarlijkse landelijke publieksactiviteiten, zoals het Weekend van de Wetenschap, Nacht van de Nacht en de Landelijke Sterrenkijkdagen. Voorts organiseert de sterrenwacht in de zomer zonnemiddagen, waarop belangstellenden op een zondagmiddag de dichtstbijzijnde ster met een speciale zonnetelescoop kunnen bekijken.
  Klik hier om de agenda te bekijken en plaatsen te reserveren.

  Groepen

   Klik hier voor meer informatie.

  Back To Top