skip to Main Content

Groepen

Scholen en kinderfeestjes

Vanwege het coronavirus is het nu nog niet mogelijk een afspraak te maken voor een bezoek aan de Sterrenwacht Halley.

Groepen kunnen ook buiten de twee maandelijkse publieksavonden om een bezoek brengen aan Sterrenwacht Halley (met uitzondering van zaterdag, zondag en feestdagen). Scholen zijn welkom, en ook kinderen die hun verjaardagspartijtje bij Sterrenwacht Halley willen vieren.

Een bezoek kan op een avond plaatsvinden, maar ook op een ochtend of een middag. Het programma, dat ongeveer twee uur duurt, bestaat uit een presentatie over een sterrenkundig onderwerp, een rondleiding door de sterrenwacht en een voorstelling in het planetarium. Als het niet bewolkt is, is er natuurlijk de gelegenheid om met de grote telescoop ’s avonds naar de sterrenhemel te kijken. En als het weer dat toelaat, kan overdag met een speciale zonnetelescoop veilig de zon worden geobserveerd. In overleg kan het programma worden aangepast.

Meer informatie?

E-mail vrijblijvend voor meer informatie, groepstarieven en/of een afspraak naar Suzanne van de Wijdeven of spreek uw boodschap en telefoonnummer in op voicemail (0412) 454999. U wordt dan spoedig teruggebeld.

Back To Top