Lidmaatschap

Klik op de oranje links voor meer informatie of het versturen van een e-mail.

Contributie

Iedereen kan lid worden van de Vereniging Sterrenwacht Halley. De contributie bedraagt als volgt:

Senior (18 jaar of ouder) : € 35,-
Volgende senior in het gezin : € 15,-
Junior (tot en met 17 jaar) : € 15,-
Volgende junior in het gezin : € 10,-
Donateurs (minimumbedrag) : € 15,-

Jeugdleden

Sterrenwacht Halley heeft veel jeugdleden. Jeugdleden (tot en met 17 jaar) mogen aan alle verenigingsactiviteiten meedoen, meestal kosteloos of met korting.
Speciaal voor jeugdleden wordt elke maand een kijkavond georganiseerd, waar zij met een of twee telescopen interessante objecten aan de hemel kunnen observeren. Kinderen mogen hun eigen telescoop of verrekijker meenemen.
De jeugdkijkactiviteiten zijn in de Agenda opgenomen.

Lid worden?

Wilt u lid worden van onze sterrenwacht? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Zodra wij uw aanmelding in behandeling hebben genomen ontvangt u van ons een bevestiging met daarbij informatie over de  de vereniging en de contributie. Hieronder wijzen wij u op de mogelijkheid de contributie automatisch te laten incasseren.

Naam (verplicht)

Straatnaam + huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Uw email (verplicht)

Meerdere leden op hetzelfde adres? (verplicht)
 Ja Nee

Wat zijn uw interesses?
 Astrofotografie en waarnemen Jeugdactiviteit Computers Planetarium Techniek en onderhoud Bibliotheek Veranderlijke sterren Meteoren

Opmerkingen?

Automatische incasso contributie

U kunt uw contributie via automatische incasso betalen. Klik op Automatische incasso om een formulier te downloaden waarmee u de Vereniging Sterrenwacht Halley machtigt uw jaarlijkse contributie te incasseren. Print het machtigingsformulier, vul het in en stuur het ondertekend in een gefrankeerde enveloppe aan penningmeester Bareld Muurling, De Bokkelaren 218, 5231 BM ’s-Hertogenbosch. U mag ook een scan van het ingevulde en ondertekende formulier e-mailen naar Bareld Muurling.
Desgewenst stuurt Bareld Muurling (06-10803283) het formulier per post of per e-mail aan u toe.

Cursussen

Sterrenwacht Halley organiseert elk jaar cursussen; cursussen voor alle leeftijden en speciaal voor kinderen.
De meeste staan open voor zowel Halleyleden als niet-leden. Sommige zijn alleen bestemd voor de leden/vrijwilligers.
Meer informatie hierover? Ga naar het hoofdstuk Cursussen.

Abonnement Zenit voordelig voor Halleyleden

Sterrenwacht Halley is een lidorganisatie van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS). Iedereen  die een abonnement op het maandblad Zenit neemt, geniet enkele voordelen.
Zenit is het verenigingsblad van de KNVWS en verschijnt 11 keer per jaar en bevat veel nieuws en achtergronden over sterrenkunde, weerkunde en ruimteonderzoek.

Een jaarabonnement kost € 59,50.
Het is ook mogelijk een meerjarenabonnement af te sluiten. Abonneehouders verzekeren zich zo van een ongestoorde toezending in het nieuwe abonneejaar en tegen tussentijdse prijsverhogingen. De tarieven voor een meerjarenabonnement binnen Nederland bij betaling vooruit zijn als volgt: voor 2 jaar € 113,– (voordeel € 6,–); voor 3 jaar: € 160,– (voordeel € 18,50).